Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ensamma delade känslan


Flumdumt

Jag har druckit whiskey
från tidig natt
till tidig morron
skönt

>Skåda!<
Tänker jag när ja vaknar
därute på verandan
efter hembjudningens fest

Det är nåt fint
med all skit?
kändes så oerhört bra
känns så bra

Sen
sen kommer de över mig
vad har ja ställt till med
>hur tänkte du, din idiot?<

Ett meningsfullt meningslöst liv
sumpade chanser
tagna tillfällen
sömnlösa grubblande nätter

Känner någon igen sig?
som ett fullt förstående "ja tror ja förstår, jo ja känner igen mig"
ett osynligt band
som håller oss tillsammans




Fri vers av EricHeterJag
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-02 17:59



Bookmark and Share


  Zandor
;-)
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

EricHeterJag
EricHeterJag