Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som ett ljus har jag kommit till världen" "Ni är världens ljus, inte kan den stad döljas som ligger på ett berg".


TILL KRISTENHETEN!

Kartlägg inte mörkret, utan sprid

ljuset, för mörkret viker för

ljuset: det kan inte

leva i samma

rum som

det:


Den uppståndne och levande JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-03 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld