Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låten, Kvällen, Kyssen, Kvinnan

den här låten ger mig minnen jag aldrig haft
den här kvällen ger mig känslor jag aldrig haft
den här kyssen förstör mig mer än nån annan har gjort
den här kvinnan förstör mig hårdare än nån annan gjort

den här låten får mig att minnas saker jag inte ens gjort
den här kvinnan gör mig galen som aldrig nån annan gjort
den här gatan har aldrig varit vackrare än nu
och jag, jag har aldrig sett nån vackrare än du

den här låten ger mig minnen jag har glömt
den här kvinnan är precis allt som jag har drömt
om på nätterna och sedan skrivit om på dagarna
under alla de onåbara, flyktiga timmarna

du vet att jag kysser gatorna du lämnar
du vet att jag torkar dina vackra små tårar
och du vet att jag älskar dig över allt annat
när jag är hos dig är det som om allt stannat

om jag hade varenda pärla
som fanns i varenda havsvatten
om jag hade varenda stjärna
som existerar och blinkar om natten

skulle jag ge dig allt
skulle jag ge dig allt
skulle jag ge dig allt
skulle jag ge dig allt




Fri vers (Fri form) av rimbaudesque
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-04 09:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vill ha musik till den här texten! Den vittnar om en så stark livskänsla att man nästan kan tro att diktjaget är påverkat av någon drog. Fast det vill jag rakt inte insinuera. Tycker om!
2021-10-26

  LillaLovis
Helt fantastiskt <3 väcker värme och vemod, blottad och uppriktig kärlek.
2021-08-16

    ej medlem längre
Fantastisk poesi, den är värd applåder, bokmärkningar och hyllningar för dess hyllning av kärleken.
UNDERBART!!!
2017-06-12

  Nimbus VIP
Otroligt vackert, poesi som värmer i mitt hjärta!
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque