Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SANNA LITTERATUREN HAR INGEN TYSTNADSPLIKT

Det finns poeter om än få

som skaver likt sandkorn

i ögat på ett lands regering

vars poesi inte låter sig hämmas

av någon tystnadsplikt.

 

 

*



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-04 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP