Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charles Bukowski hade rätt *

Det finns inget som dödar en människa så snabbt som ideologi.
Gör människan tom och ihålig, död på insidan... Bara rapande sin äckliga ideologi.

Det finns en anledning att det heter ideologi.
Det finns en anledning att folk utsatta för övergrepp är mycket mer troliga att begå självmord...
Det finns en anledning till att politiker ljuger så öronen blöder... Ni fixar inte sanningen, ni barn av ideologi. Det finns för mycket otänkbarheter i hjärnan hos folk av ideologi... saker som direkt trotsar deras ideologi.






Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-08 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson