Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med en polisanmälan

Meningen med en polisanmälan,är att den ska ge
signaler  till  allmänheten  för  kännedom  om  att
samma lagar och konsekvenser  gäller It-brott på
nätet som utanför det.

Underlåter eller slarvar polisen trots att nödvänd-
iga verktyg tillhandahållits  för teknisk  bevisning
som Ip-nr,bankid  som medlemsavgift  inbetalats,
ort, datum, personnr  mm  blir  polisen själv med-
brottsling i  det  att de  låter  brotten  fortgå, utan
åtal   för  den  misstänkte,  vilket  i  förlängningen
innebär att polisen blir anmäld, av  skyddande av
brottsling och medverkan initierat för It brott.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-05 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP