Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRHASTADE MISSTAG

Att beroende av det man läser från en författare,
göra sig en bild av denne, blir oftast ett osvikligt
misstag, helst där det inte rör sig  om  biografier,
utan  om  författarens  iakttagelser och analyser
som i ord återger sakernas tillstånd, och i de fall
dessa  ter  sig  avskyvärda,  kan  inte  författaren
lastas som ansvarig,då denne endast är ett vittne
och om man så vill  även  spion, men  vill  det sig
riktigt  illa  kan  det  du läser  handla  om  läsaren
själv.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-06 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP