Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT NYTT FÖRSVARSARGUMENT FÖR KRIMINELLA

Det senaste försvarsargumentet  för  de som
begått  brott  har  införts i  rättsväsendet  be-
nämt : Sömnambuli, vilket  innebär  att gärn-
ingar utförda under sömnen,ej skall medföra
åtal.

Det våras onekligen för brottsligheten.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-06 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP