Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den fria viljan

... kan man säga något till någon och samtidigt tro på den fria viljan?
... ska verkligen jag tända mörkret? eller släcka ljuset?
... är detta verkligen jag, är det mitt jobb?
... eller är vi alla kapabla att finna det själva?




Prosa av Alexander Gustafsson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP