Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför plågar men den man älskar... *

... kanske för smärta går djupare än kärlek..? Eller så är man irriterade över det faktumet att kärleken till den personen plågar en så... undermedvetet...




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-12 19:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kärlek öppnar upp känslor!
(Som alkohol?) På gott
och ont?
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson