Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren...

"Ren renare renast"
"Ha? Varför säger du så? Och va fan är det som luktar..."
"Har inte duschat på en vecka... känn... ren renare renast!"
"Usch, fy fan.. Varför säger du så? Helvete bort jävla stink..."
"Vet inte... hållkäften"
"Alltså vad är ditt problem..."
"Vet inte? Kan du inte ta ett skämt?"
"Hör ingen som skrattar..."
"Ooouf, ägd!"
"Ägd?"
"Ja som fan!"
"Hur då? Det är ju jag som är!"
"Är vad?"
"Ren renare renast!"
"Äsch, du är fan hopplös!"
"Tack mannen!" Han fick en kärleksfull klapp på axeln.




Prosa av Alexander Gustafsson VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-04-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP