Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syntes

 

 

går i skuggan
för att ni inte ska se

 

att jag slocknat

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-07 13:35



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP


Tänder ett ljus för dig och oss!
2016-05-10

  mike irow
bra skrivet!!!om uppgivenhet....
2016-05-10

  Anya VIP
Tycker om dina psykologiska skildringar...har läst flera men denna var extra bra. Så kort, kärnfull och talande.
2016-05-10

  S-E Forslin/same
NEJJJJJJ! Barabara NEEEJJJJJJJJJ!!!!!!!!! - hur än i svindlande HÖÖÖÖJD pulserande P O E S I - NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!
2016-05-10

  Solstrale VIP
Upplevt ett avsked? ett smygande uttåg...?
2016-05-08

  lila fjäderblomman VIP
Känner en sorg här...
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP