Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att förlåta.

Kärlekens största styrka är förlåtelse

Vi gör alla fel då å då

men det är svårt att förlåta

speciellt när det handlar om känslor

det är så lätt att säga saker som vi ångrar

man känner sig förråd

ofta av den som står oss närmast

det gör det hela så mycket svårare

men förråd aldrig den som lever inpå din själ




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 551 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-07 17:06



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Fin o nyttig text att förhålla sig till.
2016-06-11

  Maria Sundelin VIP
Sanna ord
2016-05-12

  Eila
Verklig kärlek är osann så är det med det tycker även Bobo som ser på mig nu på min hemsida
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2016-05-12

  rondell
Så fint om förlåtetelse!! Tack att du dela med dig detta:)
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Bra text om känslor och om att förlåta..
2016-05-12

  M.A.J.R
Mäktigt skriftat du förmedlar det väldigt bra. Konstens att förlåta är nog det svåraste hindren människan kan bemöta i sitt liv.
2016-05-11

  Anya VIP
Jaa vi är sannerligen en massa känslor...vi är rätt primitiva egentligen. Bra text om känslor.
2016-05-11

  Rise Little One
Skurkar har inte denna princip i deras huvud tyvärr!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech