Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intryck genom stor staden.


I väntan på de goda nyheterna.

Den vilda körsbärsträd ödmjuk har lagt så lättvindigt över natten, ett vitt siden broderi.

Körsbärsträden har prydnad sin krona i en svepning.
Röda och vita fjärilar i cirklande flört ger och sprider lycka i en och samma fjäder-sommar dräkt.


Sädesärla paret lovar mig äppleträd blommor efter en dygn regn.

Smiles blommande näb animera atmosfären som firar staden, i prasslande vingar  duvor på höjder flyttar medan en svärm av människor ser på med ögonen  vidgade till uppror,

 Kända platserna var docksöta i världen, ringde detta alarmljud.

 Gossamer musikinstrument av alla slag.
 Saker som flyter och är från en annan värld, ibland blad vänder och ändra sidor själva,
De ser sitt hörn luktade våta martyrer med ord som en trasig rot leende
klon.
Den klon dåligt som sådan och bra ljud i öron mot toppar
som delar ett sekel av mina blonda lockar, lite regn härjats av nervös vind .




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-08 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP