Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder jorden

 

Med tiden!
Med åldrande!

Ökar olusten och tappar sin gräns

Och dödar drömmen i sin äng
Dödar själen i sin kropp

Och förblir odödligt

Hela sagan om moder jorden
Började med den allra första Adam som skapades

JAG!

Hela sagan om Adam på jorden
Började med den första Adam

JAG!

Alltså jag är den första och sista Adam på jorden!

Olust!
Orklös!

JAG!

Den sista levande på jorden!
De icke älskade människa!

JAG!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-05-09 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP