Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLIKAVÄRDESLAGENS MERA VÄRDE

Om någon skall anses mera värd  än  någon
annan,beror detta onekligen på den  indivi-
dualistiska  " olika  värdeslagen"  där  allas
olika värden avgörs från individ till individ,
allt efter tycke och smak.
-

 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-09 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP