Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJÄNSTEFEL INOM POLISEN

Åtskilliga  brott  skulle   aldrig  behöva  hända,
ifall  polis  gjorde  sitt  jobb, därför  bör  de  be-
tecknas  som  medbrottslingar  till de uppkom-
na brotten.

Vidare pg  av  tystnadsplikt och laganda  inom
poliskåren,kommer vissa brott aldrig  bli lösta
eller ens utredda, enkom  för  att  de  själva är
ansvariga till brottens förekomst,varav brottet
" skyddande  av  brottsling" åberopas  på  dess
lagandas lojalitetsprinciper  att  aldrig  avslöja
en kollega.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-10 14:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så länge de understöds av den plutokratiska maffians sionistiska eliter.
2016-05-16

  Federico Romano
Snutar är kriminella som är anstälda av staten..
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP