Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag polerar sorg i tystnad.



Dyrkar  vår Gud, och inte den kungliga rasen.


Jag polerar sorg i tystnad Ord som slumpmässigt kastas på torg i mina öron skarpa.

Inviter, värvning och lite så där,

-                          Jag polera sorg i tystnad,

-                          Samlar på dina ord med en hästskoformad magnet.

Mänsklig dyrkan måste ersättas, med dyrkan av Gud!

De teologiska påståenden skall ogillas som meningslös.

Jag är inte än prinsessa, måste jag stå ut med dina författade meningar hittar du inte en annat lustig åhörare?

Jag ser alltid på dig från sidan, där skuggan är osynlig.

I värme en Is tappad bit önskan är bra men ingenting händer ... känsla om vad som kallas kryddig

i en anspelande leende, naturlighet som påminner om spelet

När en cirkel av vänners, tonerna brister…




Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-09 16:44



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP