Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... när man ingenting kvar har?


Vad har man då?

Vad har man när man inte har någon oro eller rädsla?
inte ens för döden…
denna gudomliga sak som alla fruktar…
Vad har man om man misstro politik, inte tror att allt gott finns där, men inte här… vänster, höger, whatever…
vad har man om man inte har det?

Eller om man inte tror att storebror gör allt för ditt välmående och inte är ärlig med dig?

vad har man då?
om inte man glädje av berusning, typ vin, snus, rökning, droger…
vad har man då?

Om man inte oroar sig för det scenariot, eller det…
Om man ser allt som ett stort hjul som bara snurrar runt…
Allt får sin tid i solen…
Gott och ont…
Och allt är mer eller mindre meningslöst…
Vad har man då?
När man tröttnat på folk redan innan dem börjar att prata…
När man ser Hitler över allt, inte bara i Tyskland på 1930-1945…
Men de är de dem säger till oss…
Då va då…
och nu är nu…
och jag ser bara samma skit, rulla runt, samma jävla hjul…
och alla säger…
ditt problem är att du inte älskar dig själv…
och man vill spy på dem…
men varför slösa en spya?
på sådan skit…

- poeter, vad är mitt jävla stödmedlemskap?




Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-31 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson