Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl talented

Hur än mycket skyller jag på dig

Även jag själv vet sanningen

Jag kunde inte övertala dig

Att stanna, så som du gjorde

När du trädde in i mitt liv

Svaret mitt var nej men ändå

Lyckades du äntra och ändra mitt liv

Bara om jag hade halva av din talang

Då hade jag inte varit så dömt att lida nu

Men kanske detta är mysteriet med livet

Inte alla är välrustade med många talenter!!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-11 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS