Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är vad kärleken är..


läxor och lärdom

de kommer och de går
som den vandrande vinden
eller all de oroliga molnen

vissa kommer för att ge läxor
men andra kommer för att få några
så typisk, att alla följer samma rytm

melodin upprepas om och om igen
som en förbannelse på denna kära jord
cirkeln måste runt.. all lärdom måste vidare..

till och med, bar de på sina fingrar
för att bli påminda, några gånger i livet
om en illusion som varar.. ibland lika länge som läxa..




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS