Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Pungpinan

Lunchar allen i en närort med status
Frid och villa, cyklisters gator
Restaurangen för dagens ett bageri,
så sött
Barnvagnarna fler än sina mammor
Stolen min lutar, som ville den få mig på fall
Det är charm och värme redan innan pajen bärs fram av den unga damen i hvitt
Jag tänker mig ett bo här




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-12 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP