Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund

Tittar på folk som går förbi min balkong
Jag undrar vart är dom på väg?
Alla stressar som om jordens undergång väntar runt hörnet som om dom tappat sin själ

Jag vill veta vad dom tänker
Jag vill veta vart dom ska
Jag vill känna som dom känner
Jag hoppas att dom har det bra

Vad döljer kvinnan i svart?
Hon som knappt orkar le
Vad säger mannen som sjunger för sig själv egentligen om det?

Jag kommer aldrig få svar
Aldrig finna lugn
Men jag vet vad jag har
Jag är en lycklig hund




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-12 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito