Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svik aldrig för mycket, då tappar du allt...


Sveket...

Några kompisar frågade om jag ville hänge med på ett disco, jag sa att jag ville med.
När discot kom var jag inte där så dom blev skit sura...
En vecka senare hände det igen.
Sen en vecka till.
Och en vecka till.
Sen en dag Kom dom och sa att dom inte ville vara med svikare som mej,
jag fårgade vad jag hade gjort och dom sa att jag hade missat alla
discon.
Jag frågade om jag fick en chans till, men dom sa nej.
Då var jag helt utan kompisar, för jag blev utmobbad, och kallade sånt
som \"Svikarnas Farfar.\"

Svik INTE!!! dina vänner för utan dom är du inget...




Fri vers av Seven cloud's
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-05 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seven cloud's
Seven cloud's