Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar vänskap

Och så många gånger jag har
suttit inne på MSN
inte vågat skriva till dej
för att du kanske får för dig
att jag är kär i dig
vilket i och för sej är sant
men varför avslöja något?

Det luktade sex när du sov med mig men
mitt luktsinne var inte på topp den kvällen
det luktade vän
Men nu har du börjat parfymera dig
så jag känner inte längre vad du vill
Men jag längtar fortfarande efter dig
sitter vid msn
spelar fotboll
går i skolan
sover
& allt är för att fördriva tiden tills jag får dig
& all tid går fort
allt för fort
jag hinner knappt med att längta efter dig
när jag ser dig
& att vara vän
är det värsta som finns
när jag vill så mycket mer

Jag är kär i dig
& kärlek ska fördriva tiden
tills jag får dig
& kärlek ska hålla mig vid liv

Även fast du inte vet ett skit om mina
känslor




Övriga genrer av Herself
Läst 694 gånger
Publicerad 2006-05-05 19:40



Bookmark and Share


  önska
tack så mycket för denhär dikten. jag känner igen mig, ganska mycket. kändes som en lättnad att läsa texten. tack.
2006-10-21

    ungapoeter.se
Bra poesi. Gillar ditt användade av ordet "lukt". Det sätter liksom en egen prägel på dikten.
2006-10-02

    Confused
väldigt sann, och väldigt bra :)
2006-07-28

  ozzian
mm denna var bra!! (5)
2006-05-11

  Hapalochlaena
Denna träffade rakt in i mig...
Alltid roligt att läsa när andra kan beskriva precis det man själv känner...

Bra gjort!
2006-05-05

    HiFi
snälla tala om det för honom för guds skull...
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself