Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men älskling, där innanför mitt vänstra bröst?

Du kom, du såg mig, du segrade.


...

Du försvann, du blundade, jag förlorade.




Övriga genrer av Herself
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 20:35



Bookmark and Share


  Bagan
kort men starkt! applåder!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself