Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ring ring!

Hej mamma!
Är du upptagen?
Tänkte bara berätta att jag gjorde två mål idag.
Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt.
Och så kan du ju säga till pappa att nu har vi faktiskt vunnit fyra matcher i rad
så han kan sluta säga att vi är så värdelösa.
Hur mår Frida då? jag tänkte för att hon har ju börjat ettan nu.
Hon är ju så stor nu.
Är pappa ute i skogen eller?
Han verkar ju inte göra nåt annat nuförtiden, haha!
...
...
Fast jag ringde ju egentligen inte för att småprata.
Det är så att jag inte kommer ihåg receptet på tjälaknulen.
Eller receptet kan jag ju, men hur varm skulle ugnen va?
jaa...
Hur är det med farmor då? hon känner väl sig ensam nu när alla börjat skolan igen?
Hade tänkt komma hem och hälsa på nåt, men det är så mycket just nu.
Skolan och jobbet och fotbollen du vet...
Så vill jag hälsa på farfars grav något. Jag har ju inte varit dit sen...
Ja, du vet hur det är.
Och tack för pengarna, jag ska betala tillbaka när jag fått min första lön.
Det är väl den 25:e den kommer?
Hm...
...
...
Du kan väl höra av dig när ni är i stan, så kanske jag kan följa med och se när Alex spelar fotboll.
Eller nåt. Kanske ta en fika om du hinner...
...
...
...
Lite tråkigt att komma till mobilsvar. Var så länge sen vi pratade.
...
...
Jag saknar er...
(harkel)

KLICK




Övriga genrer av Herself
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 22:11



Bookmark and Share


  Evelina Freidn
Kul text! Överraskande slut! :)
2008-09-06

  Trädflickan
Shit va bra. Lite saknad av dom där hemma mellan varven å så är det ingen där när man väl ringer å behöver recept, å tack för pengarna dom är redan slut.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself