Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiska hotellet

Det psykiska hotellets labyrinter
rum så olika
Vissa äter mig
även träter mig
Älskar att sitta i fönstret i några
Rum som hör ihop
Svåra att hitta nämnan i denna labyrint
Är önskan möjlig att känna styrka i alla rum
Med vilja finns dialogen med själen i dessa rum
Därmed en vilja att förstå orsak och verkan
Vandrar med beslutsamhet runt i hotellet
För att lära labyrinten och rummens betydelse
I detta hotell med våningar ovan och under mark.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP