Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Creaziest

himlen och havet
allt i en och samma
du fick mig flyga
men ändå drunknade jag

jag som hade lovat mig
att aldrig vara sårbar
för andra att få makten
eller vara de tillgänglig

men ändå kom du
gjorde som du gjorde
jag blev som jag blev
konstigast i min värld

oh, vilken känsla
obeskrivligbar men ändå
dag efter dag, försöker jag
diagnosera mig men utan framgång

vad än du gjorde
du vet och gud vet
jag struntar i ödet
för är bara till show..

kalla mig vad du vill
igår ditt liv, numera creaziest
men tro mig, jag försöker vara som du
vem vet, kanske snart stämplar mig för gott..




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS