Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lärde mig

Sårbarheten är störst
Hos en hjärta full med kärlek
När kärleken är borta, ingenting blir kvar

Du lärde mig att blunda
För allt.




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-05-16 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS