Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vad ska jag klä på mig?

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/cea-mai-frumoasa-copila-din-lume-este-o-romanca-din-sibiu-si-are-11-ani-cand-au-anuntat-locul-1-nu-puteam-sa-cred.html
denna kyliga

morgonen hatar att ta över

på bekostnad av mitt tålamod,

förkläd till mig själv

med semester kläder på

från förr korta tajta topp plagg.

nu kan jag på låtsats

vara någon annat i nuet

det är bara en sort bokslut,

på den gamla garderoben.

att byta klädstil?

kan vara den svåraste sak i kvinnas liv

eller den lyckligaste!
mitt förnuft tala för mig med visdom,

mixa med den har och du älskar mest

då är du bra kläd,

och en känsla av välbefinnande

tar över enfaldiga effekter.

sommaren är strålande och så underbart

det är värd att stå ut med;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-05-18 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP