Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är inne


Solen lyste och brann

på alla på planeten

inga undantag.

Det fanns och finns inga offer

Bara valda roller att spela.

Så tag din plats i universums orkester

Spela ditt stycke

Tiden är inne




Liza Björkdotter(c)




Fri vers av Liza Björkdotter
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-18 15:09



Bookmark and Share


  mike irow
uppmannande vackra ord,,,poetiska
lyriska
2016-05-19

    Peter Söderqvist
Fint skrivet!
Spännande ansatts med en plats i orkestern.
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Liza Björkdotter
Liza Björkdotter