Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för trend på muslimskor ni släppte i Sverige?

 
(Hallå jag har stor respekt för muslimsk religion och folket men det beduin skötare ökens kamel trend passar inte skrämma barn och störa allmän ordning och sociala etikett regler)


 

  • Jag ser kvinnor skrivna med kanjon, skarpa spanade ögon som efterliknar horor på Sicilian trottoaren eller militär kadetter i övnings fält.

Axlar medeltidens svarta bödel tjänsteman plagg, det tar vi en masochist kränkning som att spotta i ansiktet på landlady och landkord mamma Sverige.

Ingen som är skyldig att visa kvinnor upplever sig tvåkönad eller är det och agera vänder kapa efter vind p.g.a. hormonerna syrar.

Vist det är skadlig och smärtsamt att dela sin man med fyra fruar i ett land som ni har lånad på grund av diverse orsak.

Då kanske det känns så djävligt att vill tar matta från dörren och sätta på huvudet…

Jag tycker Abay mode är vacker, muslimska folket i övrigt är ren och anständig men det jag ser i Sverige i stor mängder folk är bara trams,   förkläda tjuvar i bödel mantel (exekutörers på exekution uppdrag) som hånar västerländska kvinnor i sina egna länder, svenskor som gör uppoffringar och klär sig i bomull trasa t-shirt tröja för att räcka stödbidrag till arabiska flyktingar, medan många av det folk är sådana som gör masinvasion och på tittar överlägsen genom åsynen av dörren till sin mantel eller utan.

Det är inte kulturel nyfikethet, det är personlig påträngande som följer med mörka ondskans blickar som visar former av överkonsumerade kroppar, eller unga skönheter, som gifte sig för guld.

Ja alla är välkomna till Sverige kränka oss, Och det är inte ok!

Med den här kanske nyhet:

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/123414

 

Det är dags att förbjuda strula under cover i hela Europa,  hur som helst med klädsel från medeltidens teatrar rekvisita.

Jag tycker Abays mode är vacker, men det jag ser i Sverige är trams bara förkläda tjuvar och arabiska hård sminkade, ren sagt det är främmande från anständiga kvinnor man får see ,  annars det står i deras kodex arabisk familj  är byggd på hierarkiska principer harem och i ordnings regler har tillgång till manen bara som föderska, och ingenting av värde är hennes liv som inte kan behärska sig;




 (Journalistisk text) Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-18 19:07
 


 Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 08:14



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP