Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är inte något som jag skrivit själv, utan det är en låt skriven av dia psalma som heter: vet din mamma. läs den, och avgör själv din åsikt.


vet din mamma

vet du, min lilla vän vad du ska bli när du blir stor.
en direktör som pappa eller en ingengör lik som din bror.
ja, tänk dig för, för mamma o pappa dom litar på dig.
ja tänk dig för innan du bestämmer dig.

vet din mamma att du super
vet din far att du dricker öl.
vet dom det, min vän, får du aldrig gå ut igen.

tror du min lilla vän att spriten föder kärleken
så passa dig min lilla vän, för kärlek kostar pengar den.
ja, tänk dig för, för mamma o pappa dom litar på dig.
ja tänk dig för innan du bestämmer dig.

vet din mamma at du super
vet din far att du ej har oskulden kvar
vet dom det, min vän, får du aldrig gå ut igen

du säger du vet, min lilla vän, vad du ska bli när du blir stor
du ljuger du min lilla vän, för ingenting blir som du tror.
ja lev, som du gör, för allting kommer ordna sig.
ja lev, som du gör, annars tar socialen hand om dig.

vet din mamma att du super
vet din far att du ej har oskulden kvar.
vet dom det, min vän, får du aldrig gå ut igen.




Fri vers av vera
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-05-06 10:59



Bookmark and Share


  Marta Nnilsso
förlåt, såg inte den lilla texten där uppe*
2008-04-26

  Marta Nnilsso
vad är poängen med att lägga ut något man själv inte skrivet?

( dia Psalma - vet din mamma )
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

vera
vera

Senast publicerade
vet din mamma
* Se alla