Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOURNALIST SOM INTERVJUAR JOURNALIST

Vi har hört  att ni  är  en  sån  som  rotar i andras
angelägenheter  och oangelägenheter, dvs  privat-
personers mest  privata angelägenheter, vad  har 
ni att säga till detta brott mot de mänskliga rättig-
heterna ?
-

-I  härav påföljande förtal  må härledas  därest
påstådda anklagelser vorda felaktiga att de till-
städes sålunda inställas inför domstol å stämm-
else av förtal,missfirmelse av staten samt fient-
liga energier i anstiftan och upplopp som åsyfta
brott mot rikets säkerhet.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP