Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bulltofta airport har bytt namn till Bullf-tta Comfort


Bulltofta airport har bytt namn till Bullf-tta comfort. Fri öl första Smiley heart besöket. I hangaren. Låtsasflyg en DC-8 till Mallorca. Hör alla låtarna och drick alla drinkarna från 60-talet. Det glada sextitalet. Du har stor chans att sex med alla dom trevligaste Kändisarna. Lek leken ögonbindel i 6 timmar och halva priset på GT. Känn in din partner och flyg luftballong in i en annan dimension. Expandera dina referensramar och bli någon annan, den ingen vet att du är. Trä...d in i den förbjudna zonen. Soul deep. Deep soul. Smiley heart Smiley heart Känner ni vibrationerna på Bullf-tta comfort Pleasuredome? Smiley heart Smiley heart Smiley heart Smiley heart Smiley heart Smiley heart På onsdagar kör vi Darkness Dandy Disco. Du klär av dej, oljar in dej, och inne i hangaren är det kolsvart och 50 grader varmt. I 8 timmar, med alla dörrar låsta, och tvärpackat med celebra gäster. Tune in, turn on & Freak Out!! Smiley heart Smiley heart Smiley heart OBS: FÅ platser kvar till nya säsongen. Boka NU.
*****************************************************************************




Övriga genrer (Satir) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-19 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP