Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken Som Fanns

Åkte hem i mörkret
Mina knän darrade
Kunde inte tänka klart
Kylan berörde mig inte
Febern kände jag knappt
Tänkte bara att nu,
nu är det längt kvar till nästa te stund
Jag kan inte få fram i ord
hur konstigt det känns
Jag vet att jag inte har kännt dig
speciellt länge eller väl
Men mot mig har få varit så snälla
Så dubbla känslor
En vän förlorad, men ändå inte,
till Norrland...
Jag hoppas att jag lever hösten ut
och dricker te igen runt jul.




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 389 gånger
Publicerad 2004-09-19 15:20



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Jag blir verkligen rörd när jag läser den här texten, både du och jag vet nog varför... Men jag blir även rädd, rädd för att du kanske skall göra något hemskt... Jag hoppas innerligt att du lever fram till jul så att du, men även jag kan få dricka ett par koppar gott te!
2004-09-24

    Flickan med den glittrande fasaden
Bra jobbat !
2004-09-19

    tinky-winky
jag blev helt *skakig* när jag läste detta!=) det var underbart ´satsa på att skriva dikter du! för du kommer att bli något!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm