Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde inte ske...

Tomheten växer

Finner inget annat än

En smärtande tår




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-20 21:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörande o bra haiku.
Tråkigt om det är själv-
upplevt.
Kram.
2016-05-24

  Ljusletaren
Tur att förlösande tårar finns att ta till.
/kram
2016-05-23

    ej medlem längre
En haiku som berör och speglar känslan av tomhet väldigt fint. Kram :-)
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP