Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRIMMARK, ORDETS TJÄNARE OCH ABORTERNA

Ellinor Grimmark har fullt stöd i Guds Ord

för sin hållning, att inte döda barn

i moderlivet,


men de som är Ordets tjänare och

förkunnare tiger och därmed

får hon ingen stöd från

Ordet, Guds Ord:


De sviker Honom som

sänt dem: Gud

själv,


som bågar som sviker

i bågskyttens

hand.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-05-21 09:03



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Ordets tjänare, tjenare!
2016-05-21

    Lars Gullberg


Fascistoid propaganda mot öppna demokratiska värderingar
2016-05-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ordet ! i våga sä tala om ordet" men nu djeflar ska je tala om för jer vilket rätta ordet i sanning är ja, möt mig vid Oxoket.
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld