Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masken

torka tårarna
på med masken
sorgen
får inte synas
utanpå.
skammen
över att må
dåligt?
skammen
över rödgråtna ögon
och
rinnande mascara.
torka tårarna
på med masken
le
med röda läppar
på med ny mascara
sorgen
får inte synas
utanpå.
förlåt
måste bara
sluta gråta
först.




Fri vers av neonsvart
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-05-06 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neonsvart
neonsvart