Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄKTARENS TROHET

EN VÄKTARES TROHET

mot det uppdrag Gud

gett honom/henne,

kommer Gud att

döma, pröva.


Och det gäller också

alla som får del av

väktarens budskap:


ingen enda kommer

undan, varken väktaren

själv, eller de som

fått del av budskapet:


alla skall göra sin

egen räkenskap, inte

inför varandra, utan

inför Gud:


den rättvisa domaren!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2016-05-21 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld