Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Magikernas värld

Våra världar tillhör magiker
Den som kan fler tricks, är vinnare
Jag lärde mig av en, full med bara lögner
Just därför, numera bär jag en krossade hjärta!




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS