Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tusentals

Döden ligger på kanten
Men död var jag länge sen
Den dagen då dog kärleken
Lämnade själen? enda cellen..


Jag har tusentals smärtor, du botar inte ens en
Predikade om kärlek, nu vill du vara annans
Kanske felet var mitt, att jag förstod så sent
Du säljer din kärlek, var än du bli send..




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-05-23 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS