Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åh du

åh du

jag kommer alltid ihåg

det våra hjärtan såg

åh du

jag minns vår själ i en

åh du

vi flyger sakta fram i en egen värld

åh du uuu

vi skall alltid veta

åh du uuu

vi alltid ska undra

åh du

det kommer alltid göra ont ibland

Den fanns alltid där, din hand min hand

...det är lika fint som våra steg

Allt fanns där...bland orden som teg

...de som sköljs bort i vår sand

sand

...and

som i allt 

åh du

vi är som vackrast nu

vi är

som

vackrast

nu

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-23 21:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert...
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP