Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR MAN TRÖTTNAR PÅ FALSKA POLISER TILLSÄTTER MAN RIKTIGA

När den  freelansande  reportern  en  sen  kväll
satt  på   ett  tåg  mot  Berlin  och funderade  på
den  artikel  som  så  småningom  skulle  sprida
sig  som  ringar  på  ett  vatten  inom  medierna,
där den omkastning  av  sakernas  tillbördes  yt-
liga tillstånd framställs  i all  dess  brutala  reali-
tet,där en konfrontation  med  obehagliga sann-
ingar äga förmåga välta det  etablerade samhäll-
ets "point de honeur" och  visa  de  skamfläckar
av  korrupta  handslag, avfjärmar de sig alltmer
och  i  förebyggande  syfte   bepansrar  sig  med
ytterliggare lögners undanflykter.

Dessa lever således i en  fantasivärld, helt  utan
verklighetsförankring,  byggd  på  livslögner  av
konstgjord andning och bedrägerier  där  de till
trots  försett  sig  med  nödvändiga  kontakter
bland poliser och andra myndigheter däri deras
plutokratiska inflytande av auktoritärt maktspel
blivit en "lex non scripta"
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-25 11:14



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den personen glömde förmodligen sin yrkesroll,eller kanske extraknäckte med en annan roll.dvs,skattefritt !
2016-05-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag ställde mot väggen en sådan polis en gång i tiden när jag var yngre en nu som riks tjej, och svaret var att i alla branscher vissa jobbar för pension, visa pengar för dagen. Tror du att massören, sjuksköterska eller ibland vården central läkare är det och samma person? Jag var på en thai salong klippa mig hon styrde hela frisoren bara med kniv. Tror du att den personen var frisörska?
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP