Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten obetydlig text till alla som blivit lämnade. Alla som vet hur sveket bränner en i ansiktet, och alla som tvingas leva i skuggan av den livslögn man så länge trott på.


pappa

Pappa,
Jag minns en gång när du sa.

Att du skulle hoppa från en bro,
Offra ditt liv
För mig.

Men nu i efterhand har jag förstått,
Att där i soffan,
kunde du säga vad som helst.

Jag satt med hakan stött mot knäna.
På den tiden man fortfarande
Vågade drömma.


Och utanför vår tvåa
Var natten kallare än vanligt.
Mörkare än vanligt.

Men det märkte bara du.




Fri vers av armageddon
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-05-06 19:55



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
aj, det här gör ont att läsa...otroligt vackert och smärtsamt...
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

armageddon