Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
where do tears go when they don´t show.......


Spindelben

Tårar
Hala
Vatten, salt.
Bränner dig på kinden.
Trevar sig obemärkta ned
I mungipan.
Och färgas blodröda av
Dina läppar.

Tårar.
Rullar
Märker tyst.
Som glas i dina ögon
Inflammerar de,- varenda en
Lämnar dig
Med ärr av salt
Som spindelben på kinden.

Tårar
Anonyma.
Avslöjar inget.
Trots att jag står hud mot hud
Kan jag inte se
Var de börjar.
De dränker dig i din blick.
Men du hejdar mina bleka fingrar.



För även om jag stryker bort
en droppe från din hud
Och även om jag skulle be dig le.
-skulle ändå känslan finnas kvar.
Smärtan i att fylla varje andetag
Med salt. Med sorg.
Och med svarta heta tårar.







Fri vers av armageddon
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-05-08 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armageddon