Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEDIGA JOBB HOS POLISEN

Med  anledning  av  att  alltfler   unga  poliser  ångrat
sin  utbildning och hoppat  av  sina  tjänster, blir det
allt lättare att få en tjänst  inom  polisen, utan alltför
rigorös kontroll, och  det underlättar  alltid  om man
har  nån "vän "  inom  polisen  sen  barndomen  eller
klasskamrat som arbetar  inom dess myndighets org.

Ett   ännu  enklare   alternativ   är  att  ta  tjänst  som
" Volontär"  för där krävs nästan inget  mer än att du
har  körkort och gillar Zlatan, och  den  som  inte vet
vem Zlaaatan ! är är nog inte riktigt allmänbildad enl
normen,eftersom Jean-Jacues Rousseau inte alls räk-
nas,han betraktas väl mera som "persona non grata"
liksom Jesus.

Dessutom finns stora möjligheter för  problematiska
ungdomar med segregationsproblem och aggressions-
problematik  att  få  hjälpa  polisen i sitt  arbete, mot
mildare åtbörd för förseelse. 

Många av gängmedlemmarna har också insett värdet
av att byta ut gängvästarna mot de mer inflytelserika
gula reflexvästarna,för att lättare kunna arbeta ostört.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-26 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP