Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror jag kliver på sprängmedel

 

 

allt är gott nog, marken kan alltid förnya sig
resorna blir allt längre och snart ser jag
inte målet

 

det är som när vägen kväver dig
du flämtar av ansträngning, men inget syre finns.
du har gått för långt.

 

 

det är då en mina kan komma väl till pass

 

 

 




Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-27 19:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
hehe pang!!!!!!
2016-05-28

    ej medlem längre
Vägen är allt.
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP