Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag lovade, ingen blir du.. och dig lik!


Ingen

Ingen var dig lik
Ingen är dig lik
Det visste jag
Ännu vet jag

Ändå förlorade jag dig
Med all detta kunskap i förväg
Numera finner jag dig bara i drömmarna
Och i dikterna som skuggar dina minnena

Hur än många helvete som kommer
Försöker jag vandra genom sekunderna
Brinnande av dina känslor ändå medveten
Att mig kommer inte finnas mera ro eller bot

Ingen var dig lik
Ingen lik dig har äntrat
Varken i mina dikter eller i drömmar
Den du var blir inte bortsuddat av många anledningar

Men ändå väljer jag erkänna en här och nu..
Du var bäst..
Att lägga spår efter dig..
Som varar mig längre än vad jag vet!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-27 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS